voorstellen van het stampin up theam bij kety braken uit heerlen.

kety is een onafhankelijke demonstratrice voor stampin up, ze woont in heerlen en is sinds oktober 2012 bij stampin up in haar sas met de vele mogelijk heden die deze firma haar geven.
stampin up is een bedrijf dat hobby artikellen verkoopt via hun web en via hun demonstratrice's, deze materialen zullen niet verkrijgbaar zijn in de regulere hobby winkels.met deze hobbyspullen kan men zich lekker uitleven , o.a. kaarten maken, scrappen, sieraden maken gewoon teveel om op te noemen.alles is op elkaar afgestemd en te combineren.zij hebben , lint, cardstock,ponzen,stanzen,enz.enz. heeft u intresse in een catalogus schroom dan niet om mij kety of mijn theam te vragen en ik zorg dat U hem in U bezit krijgt.
kety heeft inmiddel al verschillende party's gegeven en ook zo haar volgers erbij gekregen , samen vormen wij een leuk theam , en zo blijft je hobby betaalbaar en er is voor ieder wat wils.inmiddels heeft kety al brons 3 gehaald en heeft zij nu inmiddels 5 volgers, te weten  mari-jose sevrien, anouska aussoren, yolanda aufdenkamp ,jolande greve, jacqueline romans.
Zou U ook graag bij kety in het team willen komen , geef haar een belletje of mail,
 U kunt ook via de speciale link op mijn blog U aanmelden ervoor..
Tevens kan U het theam en kety komen bezoeken op de TROPICAL JAARMARKT in HEERLEN  op 25 juli a.s. waar wij dan naamsbekendheid aan STAMPIN UP en ook een prijs zullen verloten onder de mensen die hun gegevens achter laten.
tevens kan men die dag aan  een kleine workshop deelnemen.
ook dames van stampin up uit andere teams kunnen erbij zijn , zijn geen kosten aan verbonden, wel opgeven bij kety braken via @ of via mobieletelefoon 06/55171073

kety tijdens stampin up weekend in jever

ook kety was voor het eerst bij een theam weekend van stampin up  in JEVER  , dit is zeer goed bevallen en zeer veel geleerd en mee gemaakt met de andere docente's vanuit nederland en duitsland .
ook hier was door ilona gevraagd of ik een techniek ronde wou verzorgen , dit heb ik gedaan en was zeer goed verlopen , aangezien kety ook een erkend docenten van de pergamano is had ik gekozen voor het White Vellum 106584   te promoten  , samen met de Vlinderstempel van stampin up de "SWALLOWTAIL "artikel nummer = 129216,  deze heb ik gestempeld met Stazon Inktpad Jet Black 101406 ,  deze heb ik daarna met de Simply Scored Stylus 125624 , geciseleerd op de achterkant, dit legt men wel op een ondergrond, hier heb ik de Pierce Mat  126199 voor gebruikt , let wel op dat men niet teveel druk op het vellum zet , dan scheurt het vellum graag.
heeft U nog vragen , of zou U graag ook zo,n kaartje willen maken  mail kety en U  krijgt alle informatie die U zou willen krijgen erover.
ook zal ik andere werkstukken van mij laten zien die ik dit weekend gemaakt heb tijdens ons samen zijn in jever.
ik mag dan ook terug kijken naar een zeer geslaagd weekend met en voor elkaar bij stampin up , en zal zeker er weer bij zijn de volgende keer , groetjes kety.





almere april 2013

deze voorbeelden heeft kety gemaakt voor de bijeenkomst van de docenten in almere , hier heeft zij de nieuwste stempelset ''" BEST OF FLOWERS" met artikel nummer133342 van STAMPIN UP  gewerkt.dez is te koop voor  € 17,95 .
ik heb op verschillende achtergronden gestempeld, waaronder ; het White Vellum a4  106584, Window Sheets 114323, Card Stock Perfect Plum 108615 , Card Stock Real Red  106578, Card Stock Chocolate Chip 108599 , in onze katalogus kunt ook alle andere gebruikte materialen terug vinden .


 



 hierboven ziet U een boekje gemaakt  van WC Rolletjes , waarin kety tag's  heeft gedaan .
wilt U meer informatie of ook een workshopje bij haar volgen , meld U dan gerust !
iedere 2e Dinsdag van de maand is er bij haar thuis een workshop voor stampin up , waar 5 personen aanwezig kunnen zijn .
tegen een kleine vergoeding wordt er gewerkt met materialen van stampin up.
 ** reserveren is , zeker van een plaatjes op deze avonden .
                                                             aanvang  altijd om 18.45 uur .





kety ook erbij voor de stampin up op libelle zomerweek in almere

afgelopen week heeft STAMPIN UP  de LIBELLE ZOMERWEEK  bezocht met hun demonstratrice's  vanuit het hele land waren er verschillende demonstratrice's  erbij.
Ondanks dat t weer erg tegen zat met regen en kou , lieten de dames zich er niet van houden om er bij te zijn, ze hebben onder leiding van DAMIR BASIC voor stampin up  er van genoten en ook erg veel plezier met elkaar gehad.
kety was er ook vanuit t zuiden erbij, en heeft er verschillende foto's genomen  die jullie hier met z'n allen kunnen zien .
is zeker voor herhaling vatbaar , en we waren een theam voor en met elkaar werd er aan meegedaan.
samen zijn we een grote familie op creatief  bezig zijn in Nederland voor stampin up.Zelfs het zonnetje heeft toch nog er tussen door haar licht op geschenen.
er zijn in totaal 4499 katalogussen van stampin up uit gedeeld !!!
En deze week zullen we de winnaars van de verloting prijzen ook bekend worden.
want stampin up had 3 prijzen ter beschikking gesteld van ; 1x € 200.00 en 2x van € 100.00 euro aan hobby artikellen van stampin up  die de winnaar dan zelf mag kiezen uit het assortiment van stampin up.
Dus hou de blog in de gate en wie weet is er een winnaar erbij uit deze blog, succes voor iedereen gewenst.
wens jullie allen veel kijk plezier en zal spoedig hier mijn nieuwe  demo's / workshops bekend maken , groetjes kety braken .