voorstellen van het stampin up theam bij kety braken uit heerlen.

kety is een onafhankelijke demonstratrice voor stampin up, ze woont in heerlen en is sinds oktober 2012 bij stampin up in haar sas met de vele mogelijk heden die deze firma haar geven.
stampin up is een bedrijf dat hobby artikellen verkoopt via hun web en via hun demonstratrice's, deze materialen zullen niet verkrijgbaar zijn in de regulere hobby winkels.met deze hobbyspullen kan men zich lekker uitleven , o.a. kaarten maken, scrappen, sieraden maken gewoon teveel om op te noemen.alles is op elkaar afgestemd en te combineren.zij hebben , lint, cardstock,ponzen,stanzen,enz.enz. heeft u intresse in een catalogus schroom dan niet om mij kety of mijn theam te vragen en ik zorg dat U hem in U bezit krijgt.
kety heeft inmiddel al verschillende party's gegeven en ook zo haar volgers erbij gekregen , samen vormen wij een leuk theam , en zo blijft je hobby betaalbaar en er is voor ieder wat wils.inmiddels heeft kety al brons 3 gehaald en heeft zij nu inmiddels 5 volgers, te weten  mari-jose sevrien, anouska aussoren, yolanda aufdenkamp ,jolande greve, jacqueline romans.
Zou U ook graag bij kety in het team willen komen , geef haar een belletje of mail,
 U kunt ook via de speciale link op mijn blog U aanmelden ervoor..
Tevens kan U het theam en kety komen bezoeken op de TROPICAL JAARMARKT in HEERLEN  op 25 juli a.s. waar wij dan naamsbekendheid aan STAMPIN UP en ook een prijs zullen verloten onder de mensen die hun gegevens achter laten.
tevens kan men die dag aan  een kleine workshop deelnemen.
ook dames van stampin up uit andere teams kunnen erbij zijn , zijn geen kosten aan verbonden, wel opgeven bij kety braken via @ of via mobieletelefoon 06/55171073

Geen opmerkingen:

Een reactie posten